Levering en betaling

Informatie over:

Leveringen
Bezorgen bij een PostNL afhaalpuntZending volgen
Verzendkosten
Afhalen bij ons
Betaling
0% BTW over leveringen buiten Nederland
Retourneren


Leveringen:

Wij werken uitsluitend met gerenommeerde vervoerders. Bijna alle bestellingen worden door PostNL vervoerd. Alleen verf verpakt in emmers, dakshingles en grotere zendingen worden door Tielbeke vervoerd. Vrijwel alle artikelen kunnen de volgende dag bij u worden afgeleverd. Onderstaande tabellen geven de bezorgdagen aan. De bezorgdagen zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u besteld.

Onderstaande tabel is van toepassing op artikelen waarbij het volgende staat vermeld:
"Op werkdagen voor 21:30 uur besteld, volgende dag in huis!"

Bestelling geplaatst op Bezorgdag
Maandag (Voor 21:30 uur) Dinsdag
Dinsdag (Voor 21:30  uur) Woensdag
Woensdag (Voor 21:30 uur) Donderdag
Donderdag (Voor 21:30 uur) Vrijdag
Vrijdag (Voor 21:30 uur) Zaterdag
Zaterdag Maandag
Zondag (Voor 14:00 uur) Maandag

 

info Kijk voor afwijkende levertijden rond feestdagen bij het laatste nieuws.

Indien er tijdens de bezoging door PostNL niemand aanwezig is dan wordt uw bestelling naar een PostNL afhaalpunt bij u in de buurt gestuurd. Welk afhaalpunt dat is kunt u zien bij uw Track & Trace gegevens die u per email van ons heeft ontvangen of in de app van PostNL.

Uw bestelling laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt

U kunt er ook voor kiezen uw bestelling te laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. PostNL beschikt over 2850 afhaallocaties in Nederland en 800 locaties in België. Het gewenste PostNL afhaalpunt kunt u kiezen tijdens het bestellen. Ook kan via de PostNL app de bezorging gewijzigd worden naar een PostNL afhaallocatie. Handig als het even niet uitkomt.

Voordelen

 • U hoeft niet meer thuis te zijn voor de bezorging
 • U bepaalt zelf wanneer u uw pakket ophaalt
 • Het grootste netwerk van afhaalpunten op de beste locaties

Dit moet u weten

 • Neem ter controle een geldig legitimatiebewijs mee (geen kopie).
 • Haal je pakket op binnen 1 week. Daarna gaat het terug naar de afzender.

Het pakket kan ook door iemand anders worden opgehaald. Laat deze persoon dan zijn of haar legitimatiebewijs meenemen. Ook moet het adres opgegeven kunnen worden.

Uw zending volgen

Op het moment dat uw bestelling is overgedragen aan de vervoerder ontvangt u van ons een Track & Trace code (indien beschikbaar) via email. Met deze Track & Trace code kunt u uw zending volgen op de website van de vervoerder. Het kan zijn dat u meerdere Track & Trace codes ontvangt. In dat geval wordt uw bestelling in meerdere pakketten aangeboden.

Verzendkosten:

Afleveradres in Nederland of België:
Bij een orderbedrag van meer dan € 70,- worden er geen verzendkosten berekend. 
Bij een orderbedrag van minder dan € 70,- wordt er € 6,95 aan verzendkosten berekend.
(genoemde prijzen en bedragen zijn inclusief BTW)

Afleveradres in Duitsland:
Bij een orderbedrag van meer dan € 100,- worden er geen verzendkosten berekend. 
Bij een orderbedrag van minder dan € 100,- wordt er € 7,95 aan verzendkosten berekend.
(genoemde prijzen en bedragen zijn inclusief BTW)

Afleveradres in Frankrijk:
Bij een orderbedrag van meer dan € 100,- worden er geen verzendkosten berekend. 
Bij een orderbedrag van minder dan € 100,- wordt er € 10,95 aan verzendkosten berekend.
(genoemde prijzen en bedragen zijn inclusief BTW)

Afleveradres in Oostenrijk:
Bij een orderbedrag van meer dan € 100,- worden er geen verzendkosten berekend. 
Bij een orderbedrag van minder dan € 100,- wordt er € 10,95 aan verzendkosten berekend.
(genoemde prijzen en bedragen zijn inclusief BTW)

Afhalen bij ons

Het is mogelijk uw bestelling af te halen. Doorloop de onderstaande 2 stappen om uw bestelling af te halen:

 • U plaatst uw bestelling op onze webshop en betaald deze. In het bestelproces kiest u voor de optie "Afhalen".
 • Wanneer wij uw betaling hebben ontvangen, kunt u uw bestelling 2 uur later afhalen (indien voorradig*)


Uw betaling hebben wij ontvangen wanneer u per email de factuur heeft ontvangen. Afhalen is mogelijk op maandag t/m vrijdag vanaf 8:00 uur t/m 18:00 uur. Afhalen is gratis.
*Indien uw bestelling niet (volledig) voorradig is, wordt op de bevestiging die u per email ontvangt aangegeven wanneer u uw bestelling kunt afhalen.

Ons afhaaladres is:

VerfBestelSite.nl (DAVO)
Nering Bögelweg 123
7418 HJ Deventer 

Betaling:

U kunt kiezen uit de volgende betaalmethoden: iDEAL, PayPal, AfterPay, Bancontact / Mr Cash, overboeking via uw bank, CreditCard (Mastercard en Visa).

SSL Certificaat
Uw gegevens worden veilig verwerkt via een SSL (Secure Socket Layer - Protocol) beveiligde verbinding. Wij zelf slaan geen gevoelige gegevens zoals creditcardnummers op.

iDEAL:

ideal
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Voordelen

 • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
 • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
 • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
 • Controle en overzicht op de betaling

U kunt iDEAL gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

PayPal:

paypal
PayPal is een wereldwijd gebruikte betaalmethode dat gekoppeld is aan uw e-mailadres(sen). Door middel van het opgeven van uw e-mailadres en de bijbehorende beveiligingscode kunt u geld van uw PayPal rekening overmaken of geld op uw PayPal rekening storten. Heeft u een PayPal account dan kunt u met behulp van de betaalmethode PayPal bij ons uw betaling verrichten. Om met PayPal te kunnen betalen heeft u een PayPal rekening/account nodig, u kunt uw PayPal rekening openen op: www.paypal.nl. Een PayPal rekening openen is gratis, veilig en betrouwbaar. PayPal rekeningen zijn beschikbaar voor bedrijven, consumenten, stichtingen,etc. Heeft u geen internetbankieren maar wel een PayPal rekening, dan is onze betaalmethode PayPal voor u wellicht de perfecte betaalmethode om veilig, betrouwbaar en gemakkelijk uw bestelling, product of dienst te voldoen. PayPal is internationaal en kent geen grenzen en is uitstekend geschikt voor internationale betalingen.

Afterpay

Afterpay
AfterPay voert het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u 3 dagen nadat u de bestelling geplaatst heeft een factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Deze factuur dient vervolgens binnen 14 dagen te worden betaald. U kunt betalen met AfterPay tot een bedrag van € 2500,-. Zowel consumenten als bedrijven kunnen van deze betaalmethode gebruik maken. Voor bedrijven geldt een maximaal orderbedrag van € 500,- en bedrijven die nog niet bij AfterPay bekend zijn geldt een maximaal bedrag van € 250,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een van de andere betaalmethoden.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

AfterPay is nu alleen nog voor Nederland beschikbaar. Binnenkort zal deze betaalmethode ook voor België beschikbaar worden.

in3
Met in3 betaalt u uw bestelling in 3 termijnen met iDEAL. De eerste termijn betaalt u direct na het plaatsen van de bestelling. De tweede termijn betaalt u na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. Er wordt 0% rente berekend. Betalen met in3 is mogelijk bij een bestelbedrag tussen € 100,- en € 3000,- en een afleveradres in Nederland.

Bancontact / Mister Cash

Bancontact / Mister Cash
Speciaal voor onze Belgische klanten bieden wij Bancontact / Mister Cash aan om veilig en snel te kunnen betalen. Door uw kaartnummer en vervaldatum in te vullen wordt u automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met uw authentificatiemiddel. Afhankelijk van uw bank is dat een kaartlezer of een wachtwoord.

Vooruitbetaling:

Wanneer u kiest voor vooruitbetaling, wordt uw bestelling verzonden wanneer uw betaling is bijgeschreven op onze bankrekening. Vanaf dat moment gaat de vermelde levertijd van kracht.

Creditcard:

Visa / Mastercard (CreditCard)
Wij accepteren Mastercard en Visa. De betaling wordt via onze Payment Service Provider (PSP) Multisafepay via een beveiligde verbinding afgehandeld. Voor aankopen via creditcard hanteren wij een maximumbedrag van € 1500. Hiermee willen wij u en onszelf beschermen tegen eventuele fraude.

0% BTW voor leveringen buiten Nederland

Indien u BTW plichtig bent en BTW aangifte doet in een EU-land anders dan Nederland (bijvoorbeeld België of Duitsland), dan is het mogelijk dat wij u 0% BTW berekenen (Intracommunautaire levering). Bijkomende voorwaarde is dat de levering ook in dat EU land plaatsvindt, dus niet in Nederland. Indien u wenst dat wij 0% BTW berekenen dan kunt u uw BTW nummer opgeven in het bestelproces. Uw BTW nummer zal direct online worden geverifieerd. Vervolgens kunt u, indien uw BTW nummer geldig is, direct bestellen met 0% BTW.
Meer informatie aangaande 0% BTW leveringen vindt u op de website van de Nederlandse belastingdienst.

Op grond van de wet dient een levering volgens de overeenkomst te worden uitgevoerd. Indien dit niet het geval is, dan kunt u uw bestelling retourneren. U leest hierover meer op onze website onder ‘Retouren’  .

Copyright © 2020-present VerfBestelSite.nl