Retouren

U wilt een (deel van uw) bestelling retour sturen.

Als consument heeft u het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht).

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen nadat;

  • het artikel in uw bezit is
  • bij meerdere artikelen in een bestelling, die afzonderlijk worden geleverd: waarop u het laatste artikel hebt ontvangen:

Let op! Het herroepingsrecht geldt niet voor zakelijke aankopen en goederen die volgens de specificaties van de consument zijn vervaardigd, bijvoorbeeld op kleur gemaakte verf (mengkleuren).

Zo maakt u gebruik van het herroepingsrecht:

  • Meld uw retour aan door een email te sturen naar klantenservice@verfbestelsite.nl. Vermeld daarin het bestelnummer, de omschrijving en het aantal van de terug te sturen artikelen

Of

Retour sturen:

Stuur de artikelen zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, terug nadat u uw retour bij ons heeft aangemeld. U mag de artikelen uiteraard ook zelf komen terugbrengen. De artikelen dienen, indien mogelijk, in de verzendverpakking zoals u die heeft ontvangen te worden geretourneerd naar onderstaand adres (voeg de pakbon of een kopie daarvan bij):

VerfBestelSite.nl
Nering Bögelweg 123
7418HJ  Deventer

De kosten voor het retourzenden komen altijd voor uw eigen rekening. Retourneren kan bijvoorbeeld via PostNL. Klik hier voor de tarieven.

Indien het totaalgewicht van uw zending meer dan 30 kg is, kunt u de zending opsplitsen in meerdere pakketten. Als dat niet mogelijk is kunnen wij de retourzending voor u verzorgen.

Terugbetaling

U ontvangt de betaling van de geretourneerde artikelen inclusief de eventuele door u betaalde verzendkosten binnen 14 dagen na uw retourmelding terug. Betalingen worden altijd teruggestort op dezelfde rekening als waarmee de betaling aan ons is verricht.

Vermindering terugbetaling

In bepaalde gevallen wordt niet het volledige bedrag terugbetaald. De volgende kosten zullen niet worden terugbetaald en/of worden verrekend:

  • De eventuele verzendkosten, wanneer er een deel van de bestelling wordt teruggestuurd
  • Extra betaalde kosten, die buiten de door ons aangeboden goedkoopste standaard verzendkosten vallen (zoals kosten voor express zendingen)
  • Kosten die voortvloeien uit waardevermindering van een geretourneerd artikel*

* U mag het artikel bekijken en beoordelen. Wanneer u het artikel gebruikt en als gevolg daarvan waardevermindering ontstaat, zal deze waardevermindering worden verrekend met het terug te betalen bedrag. Aangebroken verfblikken kunnen niet retour worden gezonden, tenzij het product niet voldoet aan wat u daarvan redelijkerwijs had mogen verwachten.

Zware bestellingen retourneren

Indien uw retourzending zwaarder is dan 30 kg en deze niet is op te splitsen in meerdere pakketten, kunnen wij het retour voor u verzorgen. Neemt u daarvoor contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 088 028 43 60 of via klantenservice@verfbestelsite.nl

De tarieven zijn als volgt:

30 t/m 60 kg: € 38,-
60 t/m 90 kg: € 46,-
90 t/m 125 kg: € 55,-
Europallet (t/m 740 kg): € 82,-

Prijzen zijn inclusief BTW

Copyright © 2020-present VerfBestelSite.nl