Beits: Een beschermende en verfraaiende factor

beitsMet beitsen kunt u een fraaie beschermende laag in een transparante of dekkende vorm aanbrengen die uw hout een optimale bescherming geeft tegen wind, regen en andere weersinvloeden. Beits dringt verder in het hout dan verf waardoor er een optimale beschermende laag wordt gevormd voor houtwerk binnen- en buitenshuis. Beits is verkrijgbaar voor meerdere doeleinden. Ter bescherming en verfraaiing van bijvoorbeeld houten meubelen zijn er prachtige beitssoorten in verschillende kleuren te verkrijgen die uw meubilair een rustieke of juist zeer moderne uitstraling geven. Daar waar diverse weersomstandigheden invloed op uw houtwerk hebben, zoals bijvoorbeeld in uw tuin, kunt u bij het beitsen het beste gebruik maken van een beschermende buitenbeits. Zodoende is u uw schutting of houten tuinmeubilair perfect beschermd tegen weersinvloeden. Buitenbeits heeft een sterk vochtregulerende werking en kent een goede UV-bescherming.

Beitsen is meer dan alleen optimale bescherming

De beschermende werking van het beitsen van hout is zonder meer een belangrijke eigenschap, maar daarnaast heeft een zorgvuldig gekozen beits meestal ook een sterke decoratieve werking.
Als u gaat beitsen met een transparante beits in een aansprekende kleur, dan geeft het doorzichtige karakter een mooi effect doordat de structuur van het hout zichtbaar blijft. Er is ook speciale beits verkrijgbaar om antieke meubelen mee te beitsen en daarmee, door de samenstelling van de beits, het antieke uiterlijk nog eens extra te benadrukken. Ook voor uw tuinhuisje, houten schuur of schutting kunt u fraaie beitssoorten aanschaffen in een tint die u vindt passen bij de sfeer van uw tuin. Naast een perfecte bescherming creëert u zo ook een persoonlijke aanblik van uw tuin.
Door middel van beitsen is er veel mogelijk op het gebied van houtbescherming en verfraaiing van uw houtwerk.

Wanneer u gaat beitsen heeft u geen grondverf nodig. Beits vloeit zeer goed uit en dringt diep in het hout. Let er bij buiten houtwerk op dat u gaat beitsen met een beits die geschikt is voor gebruik buitenshuis. Informatie hierover vindt u te allen tijde op de verpakking van de beits of via VerfBestelSite.nl Beits is een robuuste beschermer die bestand is tegen allerhande invloeden en is gemakkelijk te reinigen. Daarom is beits tevens geschikt voor meubilair van een kinderkamer, omdat door de transparantie vaak leuke effecten worden verkregen.

Een zorgvuldig gekozen beits geeft u jarenlang plezier van goed beschermd houtwerk en een fraaie uitstraling.

Klik hier voor de verschillende soorten beitsen die er verkrijgbaar zijn.

 

Bekijk ook:

Beton en vloerverf

Vloercoating

Garagevloer coating

White Wash

Steigerhoutbeits

 

 

 

Copyright © 2020-present VerfBestelSite.nl