Steigerhoutbeits

Het gebruik van steigerhoutbeits is de afgelopen jaren sterk toegenomen voor diverse doeleinden. Steigerhout is uitermate sterk en heeft een stoer uiterlijk. Hierdoor is steigerhout een aantrekkelijke houtsoort voor oerdegelijke meubels. Steigerhouten meubelen zijn erg trendy voor in huis of tuin. Het robuuste uiterlijk van steigerhout kan extra benadrukt worden wanneer u steigerhout beitst met steigerhoutbeits. Steigerhout is redelijk weersbestendig, kan tegen een stootje en is zeer geschikt is voor intensief gebruik. Kasten, tafels en bedden van steigerhout zijn steeds vaker voorkomende toepassingsmogelijkheden voor steigerhout. Voor een modieuze en beschermende afwerking kunt u steigerhout het beste beitsen met steigerhoutbeits die door zijn samenstelling uitermate goed doordringt in de dichte structuur van het hout.
Maak steigerhout trendy en onverwoestbaar met steigerhoutbeits!
Door het sterke karakter en de fraaie robuuste uitstraling kunt u jarenlang plezier beleven aan steigerhouten meubelen voor binnen en buiten. Ook een degelijke weersbestendige schutting kan prima gemaakt worden van het fraai ogende solide steigerhout. Hierdoor creëert u een prachtige erfafscheiding die u op een fraaie wijze van privacy voorziet. Het beitsen van een schutting of het tuinmeubilair geeft het hout een eigen look mee die u zelf kunt samenstellen met een van de vele aansprekende kleuren waarin steigerbeits te verkrijgen is.
Het elegante uiterlijk van oud hout wordt extra benadrukt wanneer u steigerhout gaat beitsen in een aantrekkelijke transparante kleur steigerhoutbeits.
Door het doorzichtige karakter van deze steigerbeits komt de structuur van het hout meer naar voren waardoor een speels en warm effect ontstaat. Steigerhoutbeits is te bestellen in
4 verschillende kleuren, namelijk whitewash, greywash, blackwash en antracietwash.
Door in meerdere lagen te beitsen, komt de kleur van de steigerbeits verder naar voren tot het volledig aansluit bij uw smaak en stijl. Steigerhoutbeits kan verder worden gebruikt voor het beitsen van elke willekeurige houtsoort in en om uw huis. Steigerhoutbeits kan direct worden aangebracht op droog en vetvrij hout. Na zo'n 5 uur is steigerhoutbeits voldoende gedroogd om er een nieuwe laag over heen te beitsen. Steigerhoutbeits kunt u eenvoudig aanbrengen met een platte kwast.

Lees verder op de pagina voor Steigerhoutbeits

 

Bekijk ook:

Beton en vloerverf

Vloercoating

Garagevloer coating

Beits

White Wash

 

Copyright © 2020-present VerfBestelSite.nl