White Wash

whitewash kastje

Wat is WhiteWash?

White Wash is meestal een beits- of was-achtig product en is inmiddels een verzamelnaam geworden voor producten waarmee u uw meubelen, vloer of trap een gebleekte en landelijke uitstraling kunt geven. Met White Wash brengt u een witte waas aan op het hout waarbij de houtnerf geaccentueerd wordt. Hierdoor krijgt het hout een doorleefd en brocant effect.

White Wash en Steigerhout

Om ons heen zijn steeds meer meubelen te vinden die gemaakt zijn van steigerhout. Meubelen van steigerhout is razend populair en is een echte trend geworden. Doorgaans worden steigerhouten meubelen behandeld met white wash, waardoor het landelijke gevoel nog eens extra benadrukt wordt.

 

 

Wat is steigerhout?

Steigerhout wordt van oorsprong, zoals de naam al zegt, gebruikt voor steigers in de bouw. Het zijn dikke, grof gezaagde, ongeschaafde planken van vurenhout.

steigerhouten tuinmeubelen

Hoe kan ik mijn (steiger)houten meubelen of vloer white washen?

De verffabrieken hebben de afgelopen jaren niet stil gestaan en hebben een beits ontwikkeld om steigerhout te white washen, namelijk Steigerhoutbeits. Deze beits bevat alle eigenschappen om eenvoudig een oude, maar trendy look aan uw steigerhout te geven. Anders dan de naam Steigerhoutbeits doet vermoeden kan met met dit product vrijwel elke houtsoort worden behandeld, waaronder eiken en grenen hout. Ook is deze beits naast de kleur white wash in meerdere kleuren te verkrijgen, namelijk grey wash, black wash en antraciet wash.

 

Eigenschappen van Steigerhoutbeits

  • Geeft een doorleefde, oude, maar trendy uitstraling
  • Snel en eenvoudig aan te brengen
  • Beschermt het hout tegen weersinvloeden
  • Voor binnen en buiten
  • Geschikt voor vrijwel elke houtsoort
  • Verkrijgbaar in de kleuren white wash, grey wash, black wash en antraciet wash


Klik hier voor meer informatie over Steigerhoutbeits
 

steigerhoutbeits


Bekijk ook:

Beton en vloerverf

Vloercoating

Garagevloer coating

Beits

Steigerhoutbeits

 

Copyright © 2006-2018 VerfBestelSite.nl