Betonverf

 1. Maak je terras weer als nieuw met betonverf!

  Ken je dat: de tegels in je tuin zijn helemaal verweerd. Ze zijn beschadigd,  groen uitgeslagen en ze lijken eigenlijk nergens meer op. Je hebt misschien zelfs al geïnformeerd wat een nieuw terras kost, maar voor dat geld ga je e

  Lees meer »
 2. Een kleurrijk schoolplein met betonverf

  Dagelijks spelen schoolkinderen in heel Nederland lekker op het schoolplein, op het buurtplein, of op het speelplein van de kinderopvang. Dat zijn écht plekken die er vrolijk en gezellig uit mogen zien. Maak schoolpleinen leuk en zorg voor een beetje kleur! Dat is voor de spelende kinderen des te aantrekkelijker natuurlijk. Zelfs met een beperkt budget kan dat prima. Hoe? Daar is een mooie, duurzame en betaalbare oplossing voor: betonverf!

  Betonverf. De juiste keuze voor schoolpleinen.

  Met betonverf kun je van het saaie schoolplein weer een gezellige speelplaats maken. Gelukkig is betonverf een goedkope methode en is het eenvoudig zelf aan te brengen. Een hinkelpad

  Lees meer »
 3. Hoe kun je je betonvloer, cementdekvloer of anhydrietvloer het beste schilderen?

  Iedereen heeft er wel ergens één: zo’n kale, koude betonvloer die er niet uitziet. De oude betonvloer in je garage of schuur bijvoorbeeld. Of de droevige, stoffige cementdekvloer die in de slaapkamer van je net nieuw opgeleverde huis ligt. In de vloer in de bijkeuken zitten nog steeds die vetvlekken van de frituurpan. Het ziet er gewoon niet uit. En een onbehandelde cement- of betonvloer is ook gevoelig voor vuil. Wees gerust. Er is een oplossing!

  De oplossing: betonverf!

  Betonverf is een zeer veelzijdig product, dat je voor veel verschillende toepassingen kunt gebruiken. De naam ‘betonverf’ zegt het al: je kunt er beton mee schilderen. Maar waar is het precies geschikt voor? Kan ik het aanbrengen op de betonnen vloer in mijn garage, schuur of berging? En geldt dat ook voor de cementdekvloer of anhydrietvloer in mijn huis? Allemaal vragen die we dagelijks in onze mailbox vinden.

  Slijtvast én in d

  Lees meer »
 4. Verrassende toepassingen van betonverf

  We krijgen veel vragen over betonverf. Denk je dat betonverf alleen geschikt is voor je garagevloer? Echt niet. Betonverf is een uiterst veelzijdig product dat je voor veel meer verrassende toepassingen kunt gebruiken. Van betonvloeren tot schoolpleinen en van waterputten tot bloembakken. Het maakt stofvrij, beschermt, geeft kleur en is makkelijk te reinigen. Waar kun je betonverf allemaal voor gebruiken? We geven je een paar tips!

  Betonvloeren in garage of schuur

  Dit is wel de meest voorkomende toepassing. Ook wel logisch eigenlijk. De naam zegt het al: Betonverf. Betonverf geeft beton niet alleen de kleur die je wilt, maar ook een belangrijke (extra) beschermlaag. Ongeschilderd beton trekt vuil aan. Met betonverf voorkom je dat vuil in het beton trekt of dat betonvloeren gaan stuiven.

  Cementdekvloeren

  Lees meer »
 5. Hoe voorkom je de 14 meest gemaakte blunders tijdens het schilderen?

  blunders tijdens schilderen Je herkent het vast wel: je hikt al tijden aan tegen het schilderen van het hout aan je woning. Want als je er eenmaal aan begint, dan wil je het natuurlijk ook goed doen. Als je het niet goed doet loop je binnen de kortste keren tegen problemen aan. Het wordt niet mooi. Of de verf krijgt luchtbellen of verkleurt zelfs. Of in het ergste geval: de verf bladdert af en je kunt opnieuw beginnen. Niet leuk.

  In dit blogartikel schrijf ik over de meest gemaakte blunders bij het schilderen van houten ondergronden, zoals kozijnen, deuren, wanden, schotten, windveren, et cetera, zoals ik die in de praktijk vaak tegenkom. Maak je geen zorgen. Als je dit blogartikel hebt gelezen ben je hard op weg een expert te worden. Dan weet je wat de meest gemaakte fouten tijdens het schilderen zijn, zodat je je schilderklus in elk geval goed voorbereid aan kunt pakken. En ik verklap alvast: een goede voorbereiding is het halve werk.

  Eerst

  Lees meer »
Copyright © 2020-present VerfBestelSite.nl